Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2023 16:36 - С погроми започва всеки фашизъм - български нацисти вилняха като удължена ръка на узурпиралите властта управляващи на ротационната сглобка
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 2342 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 18.08.2023 17:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БЪЛГАРИЯ се УКРАИНИЗИРА!

СЛУЧИЛОТО СЕ СНОЩИ ОКОЛО ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ В СОФИЯ Е НЕИЗМЕННА ЧАСТ ОТ ПРОВЕЖДАНАТА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА!

Група „бранници“, представящи се за привърженици на столичен футболен клуб, са нападнали няколко жени и младежи, които протестират против демонтажа на паметник в София. Изтреляни са ракети и димки!

„Ратниците“ естествено са целите татуирани в свастики и друга нацистка символика – горди поборници за „българщината“.

Явно това сега започва да става модерно и развяването на символите на Третия райх вече не буди ни най-малко възмущение у „демократичната“ либерл-джендеристка общност у нас. А не буди, защото тези посредствени и полуграмотни хорица нямат и най-малка представа какво би се случило с тях ако не беше победила Червената армия, а Вермахта. Мнозина от тях днес нямаше дори да имат имена, а номера!

Всичко това среща одобрение и възхита у някои медии, общественици и политици! Разбира се грозната сцена се е разиграла пред очите на МВР и ако има един-двама задържани то те вече са освободени, защото се ползват с покровителството на ДЪРЖАВАТА!

Този паметник е символ на края на най-срамния период от нашата история – участието на Царство България в Тристранния пакт и всички произтичащи от това вътрешно-политически турболенции, свързани с „транспонирането“ на нацисткото законодателство у нас.

Действащият тогава Закон за защита на нацията регламентира позорната и престъпна дейност на Комисарството по еврейските въпроси, което организира съвместно с тогавашното МВР депортирането на 11 343 български евреи от окупираните територии Македония, Беломорието и Пирот!

Нито един не се завръща…

Хиляди наши сънародници от еврейски произход в пределите на Царството са били малтретирани и лишени от каквито и да било граждански права – само заради етноса им.

Действали са наредбите за задължителната жълта звезда пришита на ревера!

В София е имало булеварди и улици кръстени на „великите“, според тогавашния политически елит, Адолф Хитлер и Бенито Мусолини. Това са все факти – мога да продължа с много други, но няма нужда и това е достатъчно!

И днес, 78 години по-късно, една малка група хора, вдъхновени от своите външни куратори и други неотговорни и отговорни фактори, се опитват да върнат една отречена от историята, цивилизацията и народите в Европа и света идеология на бял кон! И то само защото тя обслужва една моментна конюктура свързана с налаганата пещерна русофобия, за която никой не е в състояние да даде смислено обяснение – никой!

Използваните клишета и етикети за „руска заплаха“, „руско влияние“ и путинофилия са абсолютно изпразнени от фактическо съдържание.

Досега нито веднъж официален руски представител не е отправял директни заплахи към България, напротив изказванията на официална Москва винаги са подчертавали добронамереността на руската държава към българския народ. Това не са просто твърдения – всеки може да провери сам в информационния поток!

Ето в това се състои украинизацията – налагане на една човеконенавистническа идеология и то силово, която днес се възприема от малцина, но ако се продължи в същия „бодряшки“ дух, прегръщането и ще се превърне постепанно в условие за воденето на нормален социален и икономически живот, защото това вече е държавна политика – на там сме се запътили, обратно в 1941 година!

Демонтирането на Паметника на Трети украински фронт, в рамките на който се сражава и 130 000-ната Първа българска армия, ще бъде едно позорно петно, което шепа фарисеи и индоктринирани фанатици ще залепят върху България и това ще има дългосрочни негативни последици за страната и народа ни!

Този паметник няма нищо общо с Владимир Путин – той е част от един от най-срамните и кървави периоди в историята на човечеството и е там за да се помни това!

А това, че днешната българска държава, използва паралелни организации със съмнителен морал и ценности, чрез които силово да постига определени мерзки цели е меко казано тревожно!

Това е УКРАИНИЗАЦИЯТА, за която отдавна говоря – моделът е идентичен какъвто бе приложен в онази изстрадала страна през 2013-14 година. За постигането на целите биват подбирани най-жалки и долни нищожества, които да бъдат поставени начело на държавата ни, защото чисто и просто никой нормален човек, запазил елементарно достойнство, морал и благоприличие, не би се съгласил да върши всичко това.

А е така, зашото авторите и кураторите тук и в Украйна са едни и същи!

Много интерсно, защо великобългарските евроатлантически активисти искат демонтаж на монумента, а не да бъде преименуван на Паметник на първа българска армия, командвана от генерал Владимир Стойчев и на загиналите във Втората световна война български войници?

Могат ли да отговорят на този въпрос?

Има ли журналисти, които да им го зададат!

Оговорът е много прост – тези не искат да остане ПАМЕТ и затова е всичко, а полезните идиоти пригласят и се мислят за модерни и прогресивни!

Днес е този паметник, утре Шипка и така докато не остане абсолютно нищо от колективната ни памет и не се превърнем в жалка космополитна, мултикултурна безумна тълпа от индоктринирани полуидиоти, които искренно вярват в това, че доматите растат в супермаркета!


от Страхил Ангелов,  фейсбук



Гласувай:
10



1. morskipesni - Едновременен погром над ЖЕНИ и ПАМЕТНИК!
18.08.2023 17:07
Гнусна родна фашизоидна, брутална картинка!
цитирай
2. 1997 - Насаждат страх
18.08.2023 17:50
с безнаказаност. Беззаконието ни лишава от правова държава.
цитирай
3. iw69 - То
18.08.2023 17:53
никога не е и имало правова държава...
цитирай
4. kvg55 - iw69,
18.08.2023 21:43
Преди два дни писах, че фашизмът настъпва и те побързаха да ме подкрепят с действия.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4895432
Постинги: 2553
Коментари: 6436
Гласове: 16785
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930